Despre noi | Traducătoare electronice

Magazinul traducatoare-electronice.ro aparține de Compagnia Lingua.

Compagnia Lingua este o companie inovativă care işi creează produsele ei proprii și care introduce produsele altor producători inovativi pe piața Uniunii Europene.

Suntem, de asemenea, cea mai mare companie din lume specializată în distribuirea traducătoarelor și a dicționarelor electronice.

Proiectăm și vindem produse ușor de utilizat de mai bine de 10 ani. Ȋnainte de a lansa dispozitivele pe piață, le testăm temeinic pentru a ne asigura că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și așteptări.

Produse

Oferta noastră cuprinde toate traducătoarele electronice și dicționarele disponibile pe piață. Suntem importatorul principal al Vasco Electronics, Ectaco, Wizcom, Franklin, Comet și Trano. Oferim traducătoare vocale electronice de ultimă generație dar și dicționare electronice profesionale ale editurilor de renume cum ar fi Oxford University Press și HarperCollins.

Prezenţa în lume

Compagnia Lingua funcționează în Europa, Statele Unite ale Americii și Canada. În prezent, plănuim o expansiune viitoare pe piața Asiei și a Amercii de Sud.

Serviciu Clienti

Datorită birourilor noastre prezente în majoritatea tărilor din Uniunea Europeană, Compagnia Lingua se asigură că toți clienții noștri sunt tratați cu multă atenție și profesionalism. Ȋn fiecare tară avem un call center dedicat în limba maternă a clienților noștri. Angajații noștri oferă sfaturi și informații clienților înainte de a cumpăra precum și ulterior achiziției.

Misiunea Noastră

Vindem produse care sunt în primul rând ușor de utilizat, care fac ca studiul și munca într-o limbă străină să fie mult mai eficiente, plăcute și interesante.